Yeni Kıroba İnternet Haber Sitesi'nden Murat Tan'ın haberine göre, ‘Evde Sağlık Hizmetleri’ kapsamındaki çalışmaları yerinde gözlemleyerek hasta ve hasta yakınlarına ziyaretlerini sürdüren Aydın İl Sağlık Müdürü Dr. Şenkul’un son durağı, Köşk’e bağlı Başçayır, Ketenyeri ve Mezeköy mahalleleri oldu. Gerçekleştirdiği ziyaretlerde, hasta yakınları ve hastalarla sohbet ederek tedavilerini yapan sağlık ekibinden durumları hakkında bilgi alan Müdür Şenkul, Devletin tüm birimleriyle her zaman vatandaşların yanında olduğunu belirtti.

“EVLERİNDE YALNIZ OLMADIKLARINI HİSSETTİRİYORUZ”

Ziyaretin ardından açıklama yapan Müdür Şenkul, “Evde Sağlık Hizmetleri ekiplerimiz ihtiyaç sahibi her hastaya ulaşarak hastaların yaşam kalitesini yükselten, kaliteli ve etkin, ulaşılabilir niteliklerle, sevgi, dayanışma ve saygı yaklaşımlarıyla sağlık hizmeti sunarak görev çok kutsal bir görev ifa ediyorlar. Bu kutsal görev sayesinde vatandaşlarımız ile gönül bağı kurarak devletimizin şefkatli ellerinin her zaman onların yanında olduğunu ve evlerinde yalnız olmadıklarını hissettiriyorlar” ifadelerini kullandı.

TİROİD kanserinin  5 belirtisini  önsemseyin TİROİD kanserinin 5 belirtisini önsemseyin

Evde Sağlık Hizmetlerinden faydalanan hasta ve hasta yakınları ziyaretlerin kendilerini mutlu ettiğini ve moral bulduklarını ve verilen sağlık hizmetlerinden memnun olduklarını belirterek Müdür Şenkul, Evde Sağlık Hizmetleri ekiplerine teşekkür etti. (MURAT TAN)

Editör: ERDAL GÜNDÜZ