15 saat önce GÜNCEL

İlçede kurulan semt pazarını gezerek esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Germencik Belediye Başkanı Burak Zencirci, alışveriş yapmayı da ihmal etmedi

15 saat önce GÜNCEL

Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin ilçenin dört bir yanında yürüttüğü çalışmalarla ilçeyi daha yaşanabilir bir hale getiriyor.

15 saat önce GÜNCEL

ETSY sisteminin anlatıldığı seminer Kuşadası Ticaret Odası’nda yapıldı.

17 saat önce SİYASET

31 Mart yerel seçimlerinin ardından CHP’nin kazandığı il ve ilçelere teşekkür ziyaretleri gerçekleştiren CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Aydın’a gelip gelmeyeceği merak konusu oldu

17 saat önce GÜNCEL

Zeytin ve zeytinyağı ihracatçılarının Türkiye’deki tek çatı kuruluşu olan Ege Zeytin ve Zeytinyağı İhracatçıları Birliği (EZZİB), 2023 yılı Mali Genel Kurul için toplandı. EZZİB’in Genel Kurulunda sektörün gündemindeki başlıklar masaya yatırıldı.

17 saat önce GÜNCEL

Kente yeni yollar kazandırmak ve mevcut yolları yenilemek için çalışmalarını sürdüren Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Yol Yapım ve Bakım Şubesi ekipleri, Nazilli ilçesi Alparslan Türkeş Bulvarı’nda kazı çalışmalarına başladı.

17 saat önce GÜNCEL

Nazilli Müteahhitler Derneği (NAMDER) başkanı Remzi Erdemci derneğin 2. Olağan Genel Kurulu’nda güven tazeleyerek yeniden seçildi.

18 saat önce EKONOMİ

Mobilya, kâğıt ve orman ürünleri sektörlerini bünyesinde buluşturan Ege Mobilya Kâğıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği (EMKOÜİB), 2023 yılında 900 milyon dolar olarak gerçekleştirdiği ihracatını, 2024 yılında 1 milyar dolara taşımayı hedefliyor.

18 saat önce GÜNCEL

Nazilli Atatürk Anadolu Lisesi TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’nda öğrencilerin hazırladığı 17 proje katılımcıların beğenisine sunuldu.

18 saat önce GÜNCEL

Nazilli’de eski sevgilisi tarafından öldürülen Ömür Arslan’ın babası, Denizli’de Özgür Özel’den yardım istedi. Özel acılı babaya, “Senin acın benim acım, sana sahip çıkacağız” dedi.