14 saat önce GÜNCEL

Aydın Efeler ilçesindeki Ilıcabaşı Mahallesi’nde çıkan yangın, rüzgarın etkisiyle Teiaş-Aydın İletim Şebeke İşletme Bakım Müdürlüğü'nün yanına sıçrayarak paniğe yol açtı.

14 saat önce GÜNCEL

AK Parti MKYK Üyesi Umut Tuncer’in Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne yaptığı ‘SGK’ya olan 698 milyon liralık borcunuzu ödeyin” çağrısına yanıt veren CHP İl Başkanı Hikmet Saatçı, “Kendisine tavsiyem şu beşli çetenin, devlete, bu millete olan borcunu bir hesaplasın da onu açıklasın!” dedi

14 saat önce GÜNCEL

Mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıkları nedeniyle susuz kalma tehlikesi ile karşı karşıya kalan patili can dostları için gerekli önlemleri alan “hayvan dostu” Kuşadası Belediyesi, kentin pek çok noktasına yerleştirdiği su kaplarının kontrolünü ve bakımını düzenli olarak gerçekleştiriyor.

14 saat önce GÜNCEL

Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı Saha Koordinatörü Fırat Elmas ve Türkiye Belediyeler Birliği Proje ve Finansman Uzmanı Fikret Gültekin’i ağırladı. Ziyaret, Avrupa Birliği fonlarıyla desteklenen ve Türkiye Belediyeler Birliği ile Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı tarafından yürütülen “Bugünün Gençleri Geleceğin Meslekleri Projesi” çerçevesinde gerçekleşti.

15 saat önce GÜNCEL

Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı selden etkilenen mahallelerde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

15 saat önce GÜNCEL

Aydın’ın köklü sanayi kuruluşlarından OKT Trailer Genel Müdürü Hakan Maraş, kentin ekonomik kalkınmasına katkı sunduklarına işaret ederek, “Pandemiden sonra istihdamda, sayımızda yüzde 30, yüzde 40 civarında artışa gittik” dedi

16 saat önce GÜNCEL

Nazilli’de hurdacılık yapan İbrahim Akbulut, çöp konteynerinde gördüğü Türk Bayrağı’nı temizleyip aracına astı.

16 saat önce GÜNCEL

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarının açıklanmasının ardından üniversite tercihleri için öğrenciler, her yıl olduğu gibi bu yılda Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin Atatürk Kent Meydanı’nda bulunan tercih tırına yoğun ilgi gösteriyor.

17 saat önce ASAYİŞ

Nazili polisi Bursa’dan ilçeye gelen iki ayrı suçtan toplam 19 yıl hapis cezası bulunan C.B. isimli şahsı yakalayarak adalete teslim etti.

17 saat önce ASAYİŞ

Kuyucak’a bağlı Başaran Mahallesi’nde bulunan erkek cesedinin Denizli’nin Tavas ilçesinde 5 gün önce kaybolan Muhammet Çıralı’ya (25) ait olduğu tespit edildi.