Yeni Kıroba İnternet Haber Sitesi'nden Murat Tan'ın haberine göre,  ADÜ Teknokent A.Ş., TOBB Aydın Genç Girişimciler Kurulu ve FOGİDER, ilde Aydın Girişimcilik, Teknoloji ve İnovasyon Platformu kurulması için işbirliği protokolü imzaladı. Protokol sonucunda kurulması kararlaştırılan platformun, il genelinde girişimcilik ekosistemine sürdürülebilir katkı sağlanmasıyla birlikte şehre değer katması amaçlanıyor.

AYDIN’A BÜYÜK KATKI SAĞLAYACAK

ADÜ/Sanayi İş Birliği Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin de Aydın Girişimcilik, Teknoloji ve İnovasyon Platformu kapsamındaki çalışmalarında içerisinde bulunarak sürece katkı sağlayacağı öğrenilirken, platform Aydın’daki girişimcilere yenilikçi fikir ve çözüm önerileri de sunacak. İldeki üç paydaşı bir araya getiren platform, ilerleyen süreçte daha da geliştirilecek olan iş birliği sayesinde Aydın’a doğrudan faydalı olacak çalışmaların hayata geçmesine de vesile olacak.

Kardeş Şehir Creil’den gelen heyet Başkan Günel’i ziyaret etti Kardeş Şehir Creil’den gelen heyet Başkan Günel’i ziyaret etti

ADÜ Teknokent’te gerçekleşen protokol imza törenine; ADÜ Teknokent A.Ş. Genel Müdürü Doç. Dr. Mustafa Akkaya, TOBB Aydın Genç Girişimciler Kurulu Başkanı-FOGİDER Başkan Yardımcısı Hilmi Duruoğlu, Finansal Okuryazarlık Girişimcilik Derneği Başkanı-TOBB Genç Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcısı Anıl Kösehancı, TOBB Genç Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcısı Alp Ayaydın, GGK İcra Kurulu Üyesi Engin Yılmaz ve FOGİDER Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Vural katıldı. 

Kaynak: MURAT TAN