yenikiroba.com İnternet Haber Sitesi Muhabiri Murat Tan'ın haberine göre, Aydın İl Sağlık Müdürü Dr. Şenkul, 22 Kasım Diş Hekimliği Günü ve Toplum Ağız ve Diş Sağlığı Haftası kapsamında, Aydın Ağız ve Diş Sağlığı Merkezince tertip edilen kutlama etkinliğine katılım sağladı. Müdür Şenkul düzenlenen etkinlikte, deprem bölgesinde sağlık hizmetlerini gönüllülük esasıyla yerine getiren diş hekimi ve personellere teşekkür plaketi takdim ederek, minnet duygularını aktardı.

“SAĞLIK EKİP İŞİDİR”

22 Kasım Diş Hekimliği Günü ve Toplum Ağız ve Diş Sağlığı Haftası nedeniyle kutlama pastası kesilen etkinlikte konuşan Merkez Başhekimi Diş Hekimi Bahadır Turgut, ağız ve diş sağlığının genel sağlıkla bir bütün olduğuna dikkati çekerek, “Gece gündüz demeden her şartta özveri ile çalışan sağlık ordumuzun bir parçası olmaktan gurur duyuyoruz. Sağlık ekip işidir ve diş hekiminden, hemşiresine, protez teknisyeninden, ağız ve diş sağlığı teknisyenine, röntgen teknisyeninden, tıbbi sekreterine ve temizlik personeline hepimiz bu ekibin ayrılmaz parçasıyız. Hepimizin Ağzı ve Diş Sağlığı haftası ve Diş Hekimliği günü kutlu olsun” dedi.

Hem koruyucu sağlık hizmetlerinde hem de tedavi edici ağız ve diş sağlığı hizmetlerinde canla başla çalışıldığını belirten Müdür Şenkul, toplumun ağız ve diş sağlığı konusunda bilinçlendirilmesi, bireylerin ağız ve diş sağlığının korunmasıyla her türlü bakım ve tedavinin gerçekleştirilmesindeki özverili ve fedakâr çalışmalarından dolayı diş hekimleriyle Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi personellerine teşekkür ederek çalışmalarında başarı temennilerini iletti.

Aydınlı doktorlar görev dağılımı yaptı Aydınlı doktorlar görev dağılımı yaptı

Müdür Şenkul, konuşmasının ardından Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem bölgesinde sağlık hizmetlerinin etkin bir şekilde yerine getirilmesi için gönüllülük esası içerisinde fedakarca çalışan diş hekimi ve personellere teşekkür plaketi takdiminde bulundu. Aydın Yüksel Yalova Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin müzik dinletisinin büyük beğeni aldığı etkinliğe, Hizmet Başkan ve Başkan Yardımcıları, Aydın Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yöneticileri, Merkez Diş Hekimleri ile personeller de katıldı. (MURAT TAN)

Editör: ERDAL GÜNDÜZ