Yeni Kıroba İnternet Haber Sitesi'nden Kübra Dilara Yerlikaya’ın haberine göre,  TFF 3. Lig’de tamamlanan maçlardan sonra şimdi gözler play-off heyecanına çevrildi. 4 gruptan oluşan 3. Lig’de gruplarını birinci bitiren takımlar Kepez Spor Futbol A.Ş., TPAO Batman Petrol Spor A.Ş., Karaköprü Belediyesi Spor ile Bitexen Adana 1954 Futbol Kulübü 2. Lig’in yolunu tuttu.

Oluşan puan durumuna göre gruplarını 2’inci sırada bitiren takımlar direkt olarak finalde oynamaya hak kazandı. Play-Off maçlarında 3. ile 6. takım 4. ile de 5. takım eşleşti. Statü gereği gruplarını 3üncü ve 4üncü sırada bitirenler ev sahibi saha avantajını yakalarken oynanacak maçlar tek maç eleme usulüne göre yapılacak.

Çıktığı 28 karşılaşmada 13 galibiyet, 8 beraberlik, 7 mağlubiyet alan yeşil beyazlılar rakip fileleri 41 kez havalandırarak kalesinde de 38 gol gördü. Yeşil beyazlılar topladığı 47 puan ile grubu 5’inci sırada bitirerek Play-Off biletini yakaladı.

GÖZLER TURGUTLU’DA OLACAK

Okullar Arası Okçuluk İl Birinciliği müsabakaları heyecanla sonuçlandı Okullar Arası Okçuluk İl Birinciliği müsabakaları heyecanla sonuçlandı

2 Mayıs’ta 8 takımın mücadele edeceği Play-Off eleme maçlarında Efeler 09 SFK, Perşembe günü Turgutlu deplasmanına çıkacak. Turgutlu 7 Eylül Stadı’nda oynanacak maç saat 16:00’da başlayacak. Aynı saatte başlayacak diğer maçlarda Ayvalıkgücü Belediyespor ile Edirnespor, Silivrispor ile Belediye Kütahyaspor, Muş 1984 Muşspor ile Bursa Yıldırım Spor, Tokat Belediye Plevne Spor ile Armoni Alanya Kestel Spor karşılaşacak.

Saat 20:00’de oynanacak maçlarda ise 52 Orduspor FK ile İnegöl Kafkas Spor Kulübü, Karşıyaka ile Anadolu Üniversitesi, Bornova 1877 Sportif Yatırımlar A.Ş. ile Kuşadasıspor karşı karşıya gelecek.

Kaynak: HABER MERKEZİ