Liselere Giriş Sınavı (LGS) sonuçları açıklandı. Söke'de Liseye Geçiş Sistemi Sınavı'nda (LGS) 90 sorunun hepsini doğru cevaplayan Melek Kuğ, 500 tam puanla Türkiye birincileri arasına girmeye hak kazandı. 

Liselere Giriş Sınavı (LGS) sonuçları açıklandı. Aydın genelinde 9 birincinin çıktığı öğrenilirken 8 öğrencinin özel okullarda okuduğu öğrenildi. Sökeli Melek Kuğ ise devlet okulunda okuduğu için Aydın'da tek oldu.  

“Young People Saviours of the Future” adlı Avrupa Birliği projesinin toplantısı yapıldı “Young People Saviours of the Future” adlı Avrupa Birliği projesinin toplantısı yapıldı

Türkiye birincileri arasında yer almasının kendileri açısından sürpriz olmadığını söyleyen Kocagözoğlu Ortaokulu yetkilileri, " Sınavdan sonra cevap testine baktığımızda Melek Kuğ'un Türkiye birincileri arasında olmasını bekliyorduk. Nihayet Sonuçlar açıklandı. Çok mutluyuz" dediler.  

Melek Kuğ'un annesi Ayşe Kuğ, "Kızımın Çok başarılı olduğunu biliyorum. Çok mutluyum. Çok duygu yüklüyüz. Allah bugünleri bizlere nasip etti. Çifte mutluluk yaşıyoruz" dedi.  Kocagözoğlu Ortaokulu öğrencisi Melek Kuğ'un hedefinin Aydın Fen Lisesi ya da İzmir Fen Lisesi okullarını tercih etmesinin beklendiği öğrenildi. 

Editör: SERDAR ŞENOL