Gerçekleşen ziyarette Rektör Prof. Dr. Bülent Kent’e, Ziraat Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Mustafa Sürmen, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Gürhan Keleş ve Doç. Dr. Gökhan Çınar ile akademik ve idari personel eşlik etti.

Ziraat Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Mustafa Sürmen tarafından Rektör Prof. Dr. Bülent Kent’e fakültede bulunan bölümler ile teknik ve fiziki imkânlar hakkında açıklama yapılırken eğitim-öğretim ile gerçekleşen ve devam eden projelerle ilgili de bilgi verildi. Binanın teknik durumu ve yapılması planlanan projeler hakkında bilgi alan Rektör Prof. Dr. Bülent Kent, Ziraat Fakültesi Dekan Vekilliği görevine atanan Prof. Dr. Mustafa Sürmen’e yeni görevinde başarılar diledi.

KUTO, TOBB 80. Genel Kurulu'na katıldı KUTO, TOBB 80. Genel Kurulu'na katıldı

Ziraat Fakültesinin idari ve akademik personeli ile görüşen Üniversite Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, Ziraat Fakültesinin bitkisel üretim alanlarında, hayvansal üretim ve süt işletme tesislerinde, bölümlere ait laboratuvarlarda yürütülen araştırmalar hakkında bilgi alarak fiziksel olanaklar ile ilgili incelemelerde bulundu.

Kaynak: HABER MERKEZİ