Yeni Kıroba İnternet Haber Sitesi'nden Murat Tan'ın haberine göre,  Cumhurbaşkanlığı Atama Kararnamesi ile 15 Mart'ta ADÜ Rektörlüğü'ne getirilen Prof. Dr. Kent, YÖK Başkanı Prof. Dr. Özvar ile bir araya gelerek üniversitenin güncel durumu ve gelecek hedefleri hakkında detaylı bir değerlendirme gerçekleştirdi. Ziyarette, üniversitenin vizyonunu ve stratejik hedeflerini YÖK Başkanı Özvar ile paylaşan Rektör Kent, akademik alanlardaki gelişmelerle ileriye dönük planlarını değerlendirme fırsatı buldu.

Buharkent MYO’da ‘Otizm Farkındalık Semineri’ düzenlendi Buharkent MYO’da ‘Otizm Farkındalık Semineri’ düzenlendi

Görüşme vesilesiyle ADÜ'deki mevcut çalışmaları ve gelecek planlarına ilişkin kapsamlı değerlendirmelerde bulunan Rektör Kent, YÖK Başkanı Özvar'a üniversitenin devam eden akademik çalışmaları, Ar-Ge projeleri, bilim ve teknoloji odaklı projelerinin hedefleri ve yapılan yenilikler konusunda detaylı bilgi aktardı.

Ziyaret sırasında, ADÜ'nün gelecekteki akademik hedeflerini ve stratejik planlamalarını masaya yatıran Kent, üniversitenin önümüzdeki dönemde gerçekleştirmeyi planladığı bazı projelerle ilgili de istişarelerde bulundu. 

Kaynak: MURAT TAN