Naz-Naz zorlu sınavda: Rakip Ankara Demirspor Naz-Naz zorlu sınavda: Rakip Ankara Demirspor

Yeni Kıroba İnternet Haber Sitesi'nden Kıvanç Uğur'un haberine göre; TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri (KİT) Komisyonu Başkanı ve AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, önümüzdeki dönemde yerel yönetimlerin verdiği vaatlerin takipçisi olacaklarını dile getirdi.

Partisinin il merkezindeki bayramlaşma etkinliğinde konuşan Savaş, “Önümüzdeki dönem, yerel yönetimin ilan ettiği, söylediği projelerin takipçisi olacağız. İlçelerimizde mevcut belediye başkanlarının vaat ettiği projelerin tek tek takipçisi olacağız. Gerekirse yerine gidip, yerinde basın toplantısı yapacağız. Diyeceğiz ki, Sayın Belediye Başkanı, sen 3 ay önce şu vaatte bulunmuştun, ne oldu, ne zaman yapacaksın diye hesap sormamız gerekiyor. Bunu hep birlikte yapacağız. Belediye başkanı burada trafiği rahatlatmak mı istiyordu, bununla ilgili projeleri mi vardı… Hani nerede diye soracağız” dedi.

“GEREKİRSE TEŞKİLATIMIZLA GİDECEĞİZ…”

Aydın’ın birinci derece deprem bölgesi olduğuna dikkati çeken Savaş, şöyle konuştu: “Büyük bir risk var. Kentsel dönüşümle ilgili ne yapıyorsun belediye başkanı diye sormamız lazım. Bunu Aydın, ülkemiz ve Aydın’da yaşayan vatandaşlarımız için hep birlikte soracağız. Gerekirse teşkilatımızla birlikte gideceğiz. Trafiğin olduğu yerde sen burada köprülü kavşak, altgeçit yapacaktın ya da arıtma tesisi yapacaktın diye hesap sormamız gerekiyor. Kavga etmeden, tartışmadan, hakaret etmeden hep birlikte bu şehir için hesap soracağız.”

Kaynak: HABER MERKEZİ