Durdu Yılmaz ve Tuncay Esin çiftinin Koçarlı Belediyesi Nikah salonunda düzenlenen nikah töreninde yanlarında olan Başkan Arıcı, gençlerin mutluluğuna ortak oldu.

Kardeş Şehir Creil’den gelen heyet Başkan Günel’i ziyaret etti Kardeş Şehir Creil’den gelen heyet Başkan Günel’i ziyaret etti

Genç çiftin ailelerinin yanı sıra mutluluklarına tanık olmak isteyen yakınlarının katıldığı nikah töreninde karşılıklı sevgi ve saygının evliliğin temelini oluşturduğunu ifade eden Başkan Arıcı, genç çifte mutluluklar dileyerek, onların hayatlarının en mutlu günlerinde yanlarında olmaktan ve ilk nikahını kıymaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

Nikah töreninde vatandaşların sıcak ve samimi ilgisi ile karşılanan Koçarlı Belediye Başkanı Özgür Arıcı, daha sonra Durdu ve Tuncay çiftinin nikahlarını kıydı.

Başkan Arıcı, kıydığı ilk nikâh olduğunu belirterek “Belediye Başkanı olarak başladığım görevimin belkide en anlamlı vazifesinin ilkini gerçekleştirdik. Nikâhları inşallah hayırlara vesile olur. Huzurlu mutlu ömür diliyorum. Kendileri tebrik ediyorum. Hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Başkan arıcı nikahın ardından evlilik cüzdanını gelin Durdu’ya vererek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: HABER BÜLTENİ