Yeni Kıroba İnternet Haber Sitesi'nden Kıvanç Uğur'un haberine göre, İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlere Cumhur İttifakı’nın adayı olarak katılacak.

Aday tanıtım toplantısının ardından açıklamalarda bulunan Başkan Kaya, “Öncelikle şahsımı 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Cumhur İttifakı İncirliova Belediye Başkan Adaylığı görevine layık gören başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere AK Parti ile Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatlarımıza ve Cumhur İttifakımızın tüm paydaşlarına ayrı ayrı teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Çalışmalarından söz eden Kaya, “Gerek pandemi süreci gerekse deprem felaketi gibi, yönetici olmanın en zor olduğu 5 yıllık dönemde, belediye başkanı olarak İncirliova’mıza gece gündüz demeden hizmet etme gayreti içerisinde olduk. İncirliova’nın öz evladı olarak her zaman insan temelli, vatandaşlarımız ile iç içe bir belediyecilik anlayışı sergiledik. Ayrım yok hizmet var demiştik. Sözümüzü tuttuk. Söz verdiğimiz gibi kimsenin siyasi partisine bakmadan, hiçbir ayrım yapmaksızın herkesin başkanı, tüm İncirliova halkının belediyesi olduk” görüşlerini aktardı.

YAŞAMA GEÇEN PROJELERDEN BAHSETTİ

Son derece kısıtlı imkânlarla çok güzel işlere imza attıklarını kaydeden Kaya, “İlçe tarihinin en büyük yol yatırımlarını hayata geçirerek 140 bin metrekare yolu tamamladık, yeni yol yatırımlarımıza da devam ediyoruz. Adnan Menderes Yürüyüş Yolu, içerisinde kafeterya hizmetlerinin de verildiği çocuk oyun parkları ve Balık Restoranımızı İncirliova’mıza kazandırdık. Tarihi Hangar Alanı Restorasyonunu tamamlanarak Hangar Kafe-Restoran ve Nikâh Salonu’nu hizmete açmanın yanı sıra Zeren Ertaş Tren Kütüphanesi, Kemal Uysal Eğitim Atölyesi, Dereağzı Kadın Üretici - Köylü Pazarı ve Mesire Yeri gibi İncirliova’mıza değer katacak projeleri bitirme noktasına getirdik. 37. Geleneksel İncirliova Deve Güreşi Festivalimiz ile birlikte ilçemize, Deve Güreşlerinin Başkenti namına yakışır bir Deve Güreşi Alanı kazandırdık. Sosyal Belediyecilik başta olmak üzere eğitim, sağlık ve spor alanında sayısız hizmetlerde bulunduk” değerlendirmesinde bulundu.

Aydın’da ‘SGK borcu’ polemiği Aydın’da ‘SGK borcu’ polemiği

“BU KENTİN İNSANLARINI ÇOK SEVİYORUZ”

Başkan Kaya, şöyle konuştu: “Titizlikle yürüttüğümüz görüşmeler neticesinde Gençlik Merkezi, Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Bireysel Antrenman Sahası, Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi gibi birçok devlet yatırımının ilçemize kazandırılmasının ilk adımlarını attık. Şimdi önümüzde yeni bir dönem başlıyor. İstekle, azimle, gayretle ve aşk ile çalışacağımız yeni bir dönem. İncirliova’mızı Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında gelişimin ve büyümenin öncüsü yapacak hizmetlerle buluşturmak, Türkiye Yüzyılı ilçeleri arasında kamu yatırımlarından en çok faydalanan ilçe yapmak için, birlik ve beraberlik içinde, yılmadan ve yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Çünkü biz bu kentin insanlarını çok seviyoruz.”

Muhabir: KIVANÇ UĞUR