Yeni Kıroba İnternet Haber Sitesi'nden Kıvanç Uğur'un haberine göre,  31 Mart yerel seçimlerinde Aydın’da kendisiyle birlikte 21 adayın yarıştığını anımsatan Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Geri kalan 20 kişiyle ben ortak çalışmaya hazırım. Projesi olan, bize iletmek isteyen herkese kapımız açık” mesajı verdi.

Basın mensuplarıyla bir restoranda iftarda buluşan Çerçioğlu, “Biz Büyükşehir Belediye Başkanlığı yarışında 21 adaydık. Kazanan Aydın oldu. Bu seçimin kaybedeni olduğunu düşünmüyorum. Şunu ifade etmek istiyorum. Rakiplerim, geri kalan 20 kişiyle ben ortak çalışmaya hazırım. Projesi olan, bize iletmek isteyen herkese kapımız açık. Bunu tüm samimiyetimle söylüyorum. Seçim meydanlarında herkes birtakım projeler anlattı. Ayakları yere basan proje olursa, bize getirirlerse ortak akılla değerlendirmeye hazırız” ifadelerini kullandı.

“SOSYAL BELEDİYECİLİK EN ÜST NOKTADA”

Sosyal belediyeciliğin önemine vurgu yapan Çerçioğlu, şöyle konuştu: “İnsanların karnı aç, bir somun ekmeğe muhtaç. Onun için sosyal belediyecilik en üst noktada gidiyor. Tabii ki altyapıyı yapıyoruz. Bunlar zaten asli görevlerimiz. Bunun yanında derin yoksullukla mücadele ediyoruz. Çocuklarımızın geleceğini de garanti altına almaya çalışıyoruz. Onların eğitimlerine destek veriyoruz. Kültür merkezleri, kreşler açıyoruz. Sosyal belediyeciliği bir tık üste taşıyacağız. 65 yaş üstü vatandaşlarımızı ücretsiz taşıyoruz. Et ve süt ürünlerinde indirim uyguluyoruz. Efeler ve Nazilli’de halk restoranlarımız var, fiyatlarımız çok uygun. Ben her zaman dezavantajlı grupların yanında oldum, olmaya da devam edeceğiz.”

“Ülkede  27 yıldır  vergi  adaleti  yok” “Ülkede 27 yıldır vergi adaleti yok”

Çerçioğlu, CHP’nin ilçe belediye başkanlığını kazanamadığı 4 ilçeyle ilgili ise “Demek ki, oralara daha çok hizmet götürmemiz gerekiyor” yorumunu yaptı. 

Kaynak: HABER MERKEZİ