Yeni Kıroba İnternet Haber Sitesi'nden Filiz Özdemir'in haberine göre,  Cumhur İttifakı Nazilli Belediye Başkan adayı Esat Ergüler’in belediye meclis üyesi aday listesi, Nazilli İlçe Seçim Kurulu’na teslim edildi.

Kuşadalı miniklerin ilk mezuniyet heyecanı Kuşadalı miniklerin ilk mezuniyet heyecanı

AK Parti İlçe Başkanı Volkan Beyazıt, gazetecilere yaptığı açıklamada, “31 Mart yerel seçim sürecinde son satırlardan birisi olan belediye meclis üyelikleriydi. Cumhur İttifakı ortağımız MHP ile yaptığımız istişareler ve aldığımız kararlar sonucunda meclis listemizi oluşturduk. Seçim Kurulu’na sunacağız. Vatanımıza, milletimize, Nazilli’mize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

“BU BİR BAYRAK YARIŞI”

Genel merkezlerin aldığı kararlar neticesinde ilk 2 kontenjanın AK Parti’ye, diğer kontenjanın MHP’ye bırakıldığını kaydeden Beyazıt, 28 kişilik listenin de fermuar sistemiyle oluşturulduğunu ifade etti. Bu işin bir hizmet ve bayrak yarışı olduğuna dikkati çeken Beyazıt, “Yeni arkadaşlarımız var, devam eden arkadaşlarımız var. Partimizde kırgınlık olduğunu düşünmüyorum. Aynı şey MHP için de geçerli. Hizmet yarışında elbette ki bayrak değişimleri olacak” diye konuştu.

Listede Taner Sayın, Hulki Karakaya, Faruk Kutlu, Ahmet Vahit Aysan, Esin Ülkü Beyazıt, Aziz Cemalbey, Suat İşbilen, Tanay Kandemir, Sevgül Batur, Serkan Aksoy, Osman Bilgen, Veysel Karahan, Yakup Gün, Memduh Arslan, Eyüp Kara, Turgut Er, Recep Kutlu, Ali Yılmaz, Olcay Özkaya, Burhan Arık, Betül Eken, Müşerref Demir, Ali Köse, Muammer Keleş, Hasan Bayır, Emine Göçekçi, Bülent Demir, Derya Deniz Özbay yer aldı.

Necdet İzgü, Mustafa Akkaya ve Ünal Önal kontenjan meclis üyesi adayları oldu.

Kaynak: HABER MERKEZİ