Yeni Kıroba İnternet Haber Sitesi'nden Kıvanç Uğur'un haberine göre,  Germencik Belediye Başkanı CHP’li Burak Zencirci, göreve gelmesinin ardından ilk başkan yardımcısı atamasını gerçekleştirdi.

Başkan Günel: Bu dünya hepimizin “öldürme, yaşat” Başkan Günel: Bu dünya hepimizin “öldürme, yaşat”

Dilek Yarımadası Büyük Menderes Deltası Millî Parkı Eski Müdürü Orman Mühendisi Koray Aşık, Başkan Zencirci tarafından belediye başkan yardımcısı olarak tayin edildi. Belediye binasındaki makamına gelen Aşık, personelle tanışarak görevine başladı.

“DEVLETİME HİZMET EDECEĞİM” DEMİŞTİ…

2022 yılının Kasım ayında Dilek Yarımadası Büyük Menderes Deltası Milli Parkı Müdürlüğü görevinden “5 adet tepesi kırılmış ve 3 adet devrik ağacı 'olağanüstü rapor' tanzim ettirmeden kestirdiği ve naklettirdiği “ gerekçesiyle alınan Aşık, o dönemde yaptığı açıklamada, “Meslek yaşamında binlerce ağaç kestirdiğini, on binlerce fidan diktirdiğini belirterek, “Ancak bu kadar anlamsız bir duruma hiç düşmemiştim. 24 yıllık meslek hayatımda en ufak bir ceza, incelemem olmadığı gibi 1 Bakanlık Ödülü, 2 Valilik Başarı Belgesi, 1 Kaymakamlık Başarı Belgesi ve

yüksek sicilimle devletime şerefim ve onurumla hizmet ettim. Etmeye de devam edeceğim” sözleriyle maruz kaldığı muameleye tepki göstermişti. 

Editör: Haber Merkezi