Yeni Kıroba İnternet Haber Sitesi'nden Kıvanç Uğur'un haberine göre,  CHP Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek, 20 günlük süreçte partiye 300 yeni üye kazandırdıklarını bildirdi.

Gürbilek, yaptığı açıklamada, “Son günlerde kamuoyunda yer alan partimizdeki asılsız istifa haberlerinin yalan ve kasıtlı olduğu Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığının İl Başkanlığımıza göndermiş olduğu Şubat ayı istifa listesi ile tescillenmiştir. Resmi rakamlara göre, 02.02.2024-22.02.2024 tarihleri arasında partimizden sadece 135 kişinin istifa ettiği görülmektedir. Bu tip istifalar münferit olarak her dönem yaşanmaktadır. Ancak birilerinin iddia ettiği gibi partimizde hayatın olağan akışına aykırı istifalar yaşanmamıştır. Aksine aynı süre içerisinde partimize 300 hemşehrimizin yeni üye kaydı yapılmıştır” sözlerine yer verdi.

Büyükşehir’in tercih tırına yoğun ilgi Büyükşehir’in tercih tırına yoğun ilgi

“YENİDEN GÜNEL DİYECEĞİZ”

“Partimizden gidenlerin yeni adreslerine bakarsanız maksatlarının ne olduğunu anlayabilirsiniz” diyen Gürbilek, şunları kaydetti: “Cumhuriyet Halk Partisi devlet kuran ve savaş meydanlarında kurulmuş bir partidir. Makam için, koltuk için farklı partilere gidenler beraberinde tek bir üye bile götürememiştir. Kuşadası’nda rekor oyla yeniden Ömer Günel diyeceğiz. Tüm örgütümüz çalışmalarını bu doğrultuda sürdürmektedir. Sandıkları patlatacağız. Yalan ve algı peşinde koşanlara bir kez daha hayal kırıklığı yaşatacağız.” 

Kaynak: HABER MERKEZİ