Yeni Kıroba İnternet Haber Sitesi'nden Kıvanç Uğur'un haberine göre,  İYİ Parti çatısı altında çeşitli görevler üstlenen, son olarak yerel seçimlerde Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adayı olan Gülizar Şengül Peçen, partisinden istifa etti.

Kuşadalı miniklerin ilk mezuniyet heyecanı Kuşadalı miniklerin ilk mezuniyet heyecanı

Peçen, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Siyasal kültürü ve hassasiyeti ile her daim parti aidiyeti ve asaleti gereği, İYİ Parti’nin kurumsal hedeflerini ahlaki, hukuki ve siyasi olarak korumanın huzuru içindeyim. Kapsayıcı ve kucaklayıcı siyasal tavrıyla ülkemizin toplumuna ve siyasetine olumlu değer katan, Sayın Meral Akşener hanımefendiye, İYİ Parti ailesinin tüm siyasi ve idari kadrolarına teşekkür ederim” değerlendirmesinde bulundu.

DERVİŞOĞLU VE EKİBİNE BAŞARILAR DİLEDİ

“Vefa, özveri ve sevgiyle davrandığım bu siyasi hareketten üzülerek ayrıldığımı beyan ediyorum” diyen Peçen, “Türkiye’nin gelecek siyasal sisteminde siyaset üretme alanında İYİ Parti’nin değerli Genel Başkanı Sayın Müsavat Dervişoğlu’na ve kadrolarına yeni yol haritasında başarılar dilerim. Allahaısmarladık” görüşlerine yer verdi. 

Kaynak: HABER MERKEZİ