Yeni Kıroba İnternet Haber Sitesi'nden Kıvanç Uğur'un haberine göre,  İYİ Parti Aydın Milletvekili Ömer Karakaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan’la eski İYİ Parti Lideri Meral Akşener’in geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleştirdiği görüşmeyi “son derece normal” olarak nitelendirdi.

Yeni Kıroba’ya özel açıklamalarda bulunan Karakaş, “Sayın Akşener, Türk siyasetinde çok önemli görevler yapmış, tecrübeli bir siyasetçidir. Önemli bir siyasi aktördür. Bununla beraber Sayın Erdoğan da bu ülkede önemli bir siyasetçidir. Dolayısıyla iki siyasetçinin ülke meseleleri ve dünya gündemiyle ilgili görüş alışverişinde bulunmaları son derece normaldir. O yüzden bu görüşmeyi, basına ya da sosyal medyaya yansıyan menfaat görüşmesi gibi değerlendirmeyi doğru bulmuyorum” dedi.

“OLUMSUZ DÜŞÜNCEM YOK”

“Ülkede  27 yıldır  vergi  adaleti  yok” “Ülkede 27 yıldır vergi adaleti yok”

Akşener’in CHP Lideri Özgür Özel veya MHP Lideri Devlet Bahçeli’yle de görüşebileceğini kaydeden Karakaş, şunları söyledi: “Sayın Akşener, bu partinin bir üyesi de olsa bağımsız bir siyasetçidir. Siyasi deneyimlerini, ülke meseleleriyle ilgili konularda aktarması normaldir. Görüşmenin içeriğini bilemiyorum. Kendisiyle herhangi bir görüşmem de olmadı. Basına ya da sosyal medyaya yansıdığı tarzda bir görüşme olduğunu düşünmüyorum. Bu konuda olumsuz bir düşüncem yok. İYİ Parti’nin yeni bir genel başkanı var, yetkili kurulları var. İYİ Parti yol haritasını buralarda alınacak kararlarla belirler. Sayın Akşener’in bu görüşmesinin İYİ Parti’nin yol haritasıyla ilgili olduğunu düşünmüyorum.” 

Kaynak: HABER MERKEZİ