Yeni Kıroba İnternet Haber Sitesi'nden Kıvanç Uğur'un haberine göre, 31 Mart Pazar günü yapılan yerel seçimlerde AK Parti’den İncirliova Belediye Başkanı seçilen Aytekin Kaya, mazbatasını aldı.

Efeler Belediyesi’ne uluslararası destek: Çocuklar geleceğin mesleklerini öğrenecek Efeler Belediyesi’ne uluslararası destek: Çocuklar geleceğin mesleklerini öğrenecek

Belediye başkanlığında ikinci dönemine başlayan Kaya, Efeler İlçe Seçim Kurulu çıkışında yaptığı açıklamada, “Bu mazbata benim değil, İncirliova halkınındır. Benim rozetim 5 yıl önce de yoktu. İkinci 5 yılda yine yok. Bütün siyasi partilerin belediye başkanıyım. İncirliova’mıza hayırlı olsun. Allah yolumuzu açık etsin. Oy veren, vermeyen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

“NE SÖZ VERDİYSEK YAPACAĞIZ”

“Yeni dönemde İncirliova’yı hizmet bekliyor” diyen Kaya, şöyle konuştu: “Hizmette sıkıntı yok. Geçtiğimiz 5 yıl, olmayanları oldurarak, tasarrufla çok güzel hizmetler ettim. İnşallah bu 5 yılda da iktidarın gücüyle, Sayın Cumhurbaşkanımızın desteğiyle İncirliova’ya hizmette hiç sıkıntı yok. Ne söz verdiysek 5 yılda yapacağız inşallah. Seçim sürecinde hiç ağzımı bozmadım. Çok düzgün bir seçim süreci götürdüm. Son gün biraz kızdım. Kolay değil tabii o kadar stres… Kırdıysam herkesten özür dilerim.”

Açıklamasının ardından eşi Füsun Kaya’yı yanına davet eden Başkan Kaya, bu seçimi kazanmasında eşinin payının büyük olduğunu dile getirdi.

Kaya’ya mazbata töreninde AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Yüzbaşıoğlu, MHP İlçe Başkanı Polat Tanrıkulu, belediye meclis üyeleri ve partililer eşlik etti.

Kaynak: HABER MERKEZİ