Yeni Kıroba İnternet Haber Sitesi'nden Murat Tan'ın haberine göre,  AK Parti’den Cumhur İttifakı çatısı altında İncirliova’da belediye başkan adayı gösterilmesi netlik kazanan İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, Erbeyli ve Sınırteki Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Aydın’da yangın paniği! Aydın’da yangın paniği!

AK Parti İncirliova İlçe Başkanı Ali Kaykı, İncirliova Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Güneş, Belediye Meclis Üyesi Nedim Yıldız, Erbeyli Muhtarı İsmail Akça, Erbeyli Muhtarı İsmail Akça, Hamitler Muhtarı Bayram Ali Doğan, Arzular Muhtarı İbrahim Altıntaş, Sınırteke Muhtarı Davut Çetinkaya, Gençlik Kolları İlçe Başkanı Yasin Geçgel’in de katılım sağladığı ziyaretlerde vatandaşların yakın ilgi gösterdiği Başkan Kaya, kendisine iletilen talepleri dinledi.

YENİ DÖNEM PROJELERİ HAZIR

İncirliova’da bu dönem hayata geçirdiği hizmetleri anlatarak yeni dönemde iktidarın gücüyle çok daha büyük işlere imza atacaklarının sözünü veren Başkan Kaya, projelerinin hazır olduğunu söyledi. Vatandaşlar hasbihalde bulunmayı da ihmal etmeyen Başkan Kaya, İncirliova’da daha yapacak çok işlerini söyleyerek yeni dönem için de destek istedi. Gerçekleştirdiği ziyaretlere ilişkin açıklama yapan Başkan Kaya, “Erbeyli ve Sınırteke mahallelerimizde vatandaşlarımız ile buluştuk. Gece gündüz demeden dur durak bilmeden birlik ve beraberlik içinde İncirliova’mız için çalışmaya devam ediyoruz. Bizleri güler yüzleri ve hoş sohbetleri ile ağırlayan tüm mahalle sakinlerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 

Kaynak: MURAT TAN