Büyükşehir’in tercih tırına yoğun ilgi Büyükşehir’in tercih tırına yoğun ilgi

Törene, Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Remzi Çengel, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Devlet Konservatuarı Müdürü Öğr. Gör. Dr. Emre Üstgül, Nazilli İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Aziz Bostan, Davutlar Yükseköğrenim Derneği Başkanı Ertan Budak, Kuşadası İlçe Sağlık Müdürü Dr. Başak Durmuş, Kuşadası-Davutlar Mahalle Muhtarı Erol Yağcıoğlu, otel ve turizm kuruluşlarının temsilcileri ile akademik-idari kadro, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Törende, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemal İyem ve Kuşadası MYO Müdürü Prof. Dr. Pınar Altıok Gürel yaptıkları açılış konuşmalarında mezun olan öğrencilere yeni hayatlarında başarılar dileyerek aileleri ile öğretim üyelerine teşekkürlerini iletti.

Kuşadası MYO 2023-2024 Akademik Yılı Birincisi Sibel Zengin’in konuşmasının ardından MYO Müdürü Prof. Dr. Pınar Altıok Gürel tarafından birincilik binişi giydirilerek yaş kütüğüne isim çakma seremonisi gerçekleştirildi. MYO ikincisi ve Aşçılık Programı birincisi Ceren Demir, MYO üçüncüsü ve Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı birincisi Elif Nur Kınık, Aşçılık Programı ikincisi Süheyla Bozduman, İkram Hizmetleri Programı ikincisi Emine Elçin ve program üçüncüsü Zeynep Berivan Uzun, Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı ikincisi Yaşar Can Boz ve program üçüncüsü Şeref Andaçgil’in başarı belgeleri takdim edildi.

Tören, mezun olan tüm öğrencilere belgelerinin verilmesinin ardından öğrencilerin keplerini atması ile sona erdi.

Kaynak: HABER MERKEZİ