Yeni Kıroba İnternet Haber Sitesi'nden Filiz Özdemir'in haberine göre, Nazilli Muhtarlar Derneği olağan genel kurulu Mehmet Yüzügüler Kültür Merkezi Nikah Salonu’nda yapıldı. Kongreye Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Memleket Partisi Nazilli Belediye Başkan Adayı Ali Çetinkaya ve muhtarlar katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kongre dernek başkanı Zeki Açık’ın veda konuşmasıyla devam etti.

ZEKİ AÇIK GÖREVİNİ DEVRETTİ

Kuşadalı miniklerin ilk mezuniyet heyecanı Kuşadalı miniklerin ilk mezuniyet heyecanı

Zeki Açık konuşmasında yönetim kurulundaki arkadaşlarına teşekkür ederken “Hep birlikte zorlu hizmet yolculuğunu gül bahçesine çevirdik. Hepinizden Allah razı olsun. 82 mahallenin her biri birbirinden kıymetli cefakar muhtar arkadaşlarımız hep yanımızda oldu. Bundan dolayı muhtar arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Son nefesime kadar bu ailenin ferdi olarak kalacağım. 20 yıllık muhtarlık vazifemi 31 Mart’ta tamamlıyorum. Bu kutlu görevi başka arkadaşlara devretmek istiyorum. Yeni dönemde aday olmayacağım. Tek olmak bir şey ifade etmez ama birlikte olduğumuzda muazzam işler çıkar. Bu duygularla hepinize teşekkür ediyorum. Yeni yönetimi tebrik ediyorum. Hakkınızı helal edin” dedi.

YENİ BAŞKAN MUSTAFA KARABURUN OLDU

Kongrede daha sonra faaliyet raporu ve denetim raporu okundu. Zeki Açık dernek başkanlığı görevini Çapahasan Mahalle Muhtarı Mustafa Karaburun’a devretti. Karaburun konuşmasında “Derneğimizi bir üst seviyeye taşımak için el ele çalışacağımıza söz veriyoruz. Derneğimizi bu seviyeye getirenlere teşekkür ediyorum” dedi. Mustafa Karaburun başkanlığındaki yeni yönetimde Metin Çoban, Ümit Öncü, Mehmet Öztürk, Mustafa Kaner, Ahmet Kaysal, Osman Yalın, İrfan Tayfur, Serpil Akçasakız, Şenol Öztürk, İbrahim Topçuoğlu yer aldı.

Kaynak: FİLİZ ÖZDEMİR