Yeni Kıroba İnternet Haber Sitesi'nden Kıvanç Uğur'un haberine göre,  AK Parti, 31 Mart yerel seçimleri için Aydın’daki 7 ilçe belediye başkanından 5’ini yeniden aday gösterdi.

2022’nin Kasım ayında İYİ Parti’den istifa ederek, AK Parti’ye geçen Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın yerine, eski belediye başkanlarından Esat Ergüler’in aday yapılmasına karar verildi.

Konuya ilişkin açıklamada bulunan Başkan Özcan, “Sayın Cumhurbaşkanımızın özellikle takdiriyle ilgili bizim herhangi bir değerlendirmede bulunmamız söz konusu değil. Sayın Cumhurbaşkanımızın takdirine saygı duyuyoruz. Nazilli’mize, şehrimize, vatandaşlarımıza hayırlı olsun. Cumhurbaşkanımızın takdirini tartışacak pozisyonda değilim” dedi.

HELALLİK İSTEDİ

Aydın’da ‘SGK borcu’ polemiği Aydın’da ‘SGK borcu’ polemiği

Hiç kimseye kırgınlığı olmadığını dile getiren Özcan, “Üzerimize düşen neyse 5 yıllık süreç içinde yaptık. Pandemi, deprem, yangın, afet gibi birçok zorluk içinde hizmetleri gerçekleştirmeye çalıştık. Bize destek olan herkese çok çok teşekkür ediyorum. Kırdığımız, üzdüğümüz insanlar varsa, bile isteye olan işler değildir. Herkes hakkını helal etsin, bizden yana da hakkımız helal olsun” ifadelerini kullandı. KIVANÇ UĞUR

Kaynak: KIVANÇ UĞUR