Yeni Kıroba İnternet Haber Sitesi'nden Kıvanç Uğur'un haberine göre, Geçtiğimiz günlerde açıklamada bulunan Aydın Ticaret Odası (AYTO) Başkanı Hakan Ülken, kentte başka şehirlerin tanıtım günleri etkinliklerinde yaşanan artışa dikkati çekerek, durumun yerel esnafa ve halk sağlığına olan olumsuz etkisine işaret etmişti. Ülken, tepkisini, “Aydın esnafı taş mı yesin?” ifadesiyle dile getirmişti.

Başkan Ülken, Vali Yakup Canbolat ve Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’yla yaptıkları görüşmeler sonucunda sorunun çözüldüğünü ifade etti.

Çocuk dostu Başkan Çocuk dostu Başkan

TEŞEKKÜR ETTİ

Ülken, konuya ilişkin açıklamasında şu bilgileri verdi: “X şehir tanıtım günleri gibi etkinliklerle ilgili yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde, Sayın Valimiz talimat verdiğini Valilik izni olan alanlarda bir daha izin verilmeyeceğini, Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız da Tekstil Park alanında yılda en fazla 1-2 defa ve içeriğinin net bir şekilde sınırlandırılarak olabileceğini belirttiler. Talebimizle ilgili duyarlı tutum ve kararlarından dolayı Sayın Valimiz Yakup Canbolat ve Sayın Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na odam ve üyelerim adına teşekkür ederim.”

Kaynak: HABER MERKEZİ