CHP’li Karakoz, “Bu bütçe ile vatandaş daha da fakirleşecek” CHP’li Karakoz, “Bu bütçe ile vatandaş daha da fakirleşecek”

Yeni Kıroba Gazetesi'nden Kıvanç Uğur'un haberine göre,  İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’yla görüşmesinin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, şöyle konuştu:

Aydın’ı açıkladığımız gün, Aydın’la aynı ölçekteki illeri de açıklamamız lazım. Anketler sürüyor 8 şehirde. Anketlerin sonuçları gelecek. Sonuçlar geldikten sonra açıklamalar olacak. Sayın Başkan’ı (Özlem Çerçioğlu) öğle saatlerinde bizzat aradım. ‘Başkanım, herhangi bir sorun gözükmüyor ama uygun görürseniz İstanbul ve Ankara’yı ayrı açıklamak istiyoruz. Bursa ve Balıkesir’i ayrı açıklamak istiyoruz. Sizi de denk statüdeki illerle birlikte açıklamak istiyoruz’ dedim. Başkan da ‘Hiç lafı mı olur, aramanıza gerek yoktu. Ben aksi bir şeyi düşünmem. Çok da doğru düşünmüşsünüz’ dedi. Sayın Özlem Çerçioğlu’nun onayıyla ve telefon görüşmemiz sonrasında bu açıklamayı yapma gereği duyduk. İzmir için de, diğer büyükşehirler için de anket çalışmalarını yaptırıyoruz. Ortaya koyduğumuz objektif kriterlere göre adaylaşma süreçleri nasıl olması gerekiyorsa tamamlanacak.”

Kaynak: KIVANÇ UĞUR