Yeni Kıroba Gazetesi'nden Kıvanç Uğur'un haberine göre, 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlere kalan süre daralırken belediye başkan adaylarının kim olacağı merak ediliyor. Çine’de CHP’den 3 dönem belediye başkanlığı yapan, 24’üncü Dönem Aydın Milletvekili Osman Aydın’ın adı da kulislerde Efeler Belediye Başkan adaylığı için geçiyor.

“GENÇLERE DESTEK VERECEĞİZ”

Konuya ilişkin Yeni Kıroba’nın sorularını yanıtlayan CHP’li eski vekil, “Teklifler var ama kendi işlerimden dolayı belediye başkanlığına şu anda tekrar dönme şansım yok. Şu anda şirket işlerimiz çok yoğun. Yaşımız da elverdi, bundan sonra gençlere yardımcı olacağız. Gençlere aklımızla, fikrimizle danışmanlık yapacağız. Öyle bir misyona geçtik artık. Benim için doğru olan o. Belediye başkanlığı daha genç arkadaşların görevi. Onlara elimizden gelen desteği veririz” dedi.

“UMUTLAR TAZELENDİ”

Ökten: “Cumhur İttifakı’na teveccüh artacak” Ökten: “Cumhur İttifakı’na teveccüh artacak”

CHP’deki değişimle ilgili de değerlendirmelerde bulunan Aydın, şunları kaydetti: “Değişimin olumlu yansımaları olmasını bekliyoruz. Bize gelen tepkiler olumlu yönde. Değişimin olmasının olumlu olduğunu söylüyor taban. Vatandaş için de yeni bir umut tazelenmiş durumda. Memleketin sorunları birikmiş durumda. Bu sorunlara çözüm üretecek siyasete yönelmek lazım. Genç bir kadro kuruldu. İçlerinde çok beğendiğimiz arkadaşlar var. Doğru siyaset üretip, vatandaşı ikna ederlerse ülkenin geleceğiyle ilgili gayet olumlu şeyler olur. İnşallah ülkemizin sorunlarının çözümüyle ilgili yeni bir ekip kendini gösterir ve memleket için hayırlı olur.” 

Kaynak: KIVANÇ UĞUR