Yeni Kıroba Gazetesi'nden Kıvanç Uğur'un haberine göre,  İYİ Parti GİK yedek üyesi Gülizar Şengül Peçen, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na talip oldu. Partisinin il merkezine gelerek aday adaylığı açıklamasında bulunan Peçen, partililerden destek istedi.

Toplantıda ilk sözü alan İYİ Parti İl Başkanvekili Sadettin Yabaş, siyasette üçüncü yolu açmak isteyen İYİ Parti’nin 81 il ve ilçelerinde kendi logosuyla seçime gireceğini dile getirdi.

Yabaş’ın ardından söz alan Peçen, özgeçmişinden söz etti. 2021 yılından bu yana İYİ Parti’de siyaset yaptığını anlatan Peçen, 14 Mayıs seçimlerinde Aydın’dan milletvekili aday adayı olduğunu, 24 Haziran’daki kurultayda ise GİK yedek üyesi olduğunu söyledi.

‘İYİ BELEDİYECİLİK’ VURGUSU'

“Türkiye’ye sevdalı Aydın şehrine gönül veren biri olarak Aydın şehrime hizmet etme aşkıyla doluyum ve heyecanlıyım” diyen Peçen, “Aydın şehrimizi ayağa kaldıran güzellikleri teşvik edecek iyi düşünceler ve projelerim ile insana, doğaya ve şehrime hizmeti ve vazifeyi iradeden üstün buluyorum. Allah’ın izni ve kıymetli hemşehrilerimin teveccühleriyle hiç kimseyi ayırmadan, farklılıklarımızı zenginlik kabul ederek tüm Aydın halkımızın Büyükşehir Belediye Başkanı olmak istiyorum. Bu şehre gönül veren bir kardeşiniz olarak şehrime değer katan, denge sağlayan bir hizmet anlayışını İYİ Belediyecilik ile buluşturmak istiyorum” ifadelerini kullandı.

AK Parti’li Sarıbaş’tan bütçe konuşması AK Parti’li Sarıbaş’tan bütçe konuşması

Basın toplantısına İYİ Parti Kurucu İl Başkanı Recep Taner ile bazı ilçe başkanları da katıldı. KIVANÇ UĞUR

Editör: ERDAL GÜNDÜZ