Efeler 09 SFK, play-off’lara hazır Efeler 09 SFK, play-off’lara hazır

Turnuvanın tek kadınlar kategorisinde Evren Soytok birincilik, Zeynep Durakçay ikincilik kupasını kaldıran isimler oldu. Tek Erkeklerde ise oldukça çekişmeli geçen Serhat Kaya, Eray Aktaş final maçının galibi Eray Aktaş olurken, çift erkekler kategorisinde Hüsnü Hatipoğlu-Eray Aktaşl ikilisi birinci Osman Yücel-Saygın İşbay ikilisi ise ikinci olmaya hak kazandı. Turnuvanın Centilmen Sporcuları Deniz Bizden ve İbrahim Özuysal seçildi.

Dereceye giren tenisçilere kupaları Küçük Kulüp Yönetim Kurulu Başkanı Emre Sarıgedik, Yönetim üyesi Ahmet Aslaner, kulüp üyeleri Ozan Demirbaş, Korkut Akselen, Bizim İzmir Magazin’in sahibi gazeteci Mehmet Kurt ve turnuva başhakemi Oğuz Azkara tarafından verildi.

Sarıgedik: “Biz Güçlü Bir Sivil Toplum Kuruluşuyuz”

Küçük Kulüp Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Emre Sarıgedik: “80 kuruluş yıldönümümüzde 30. Kez gelenekselleşen tenis turnuvalarımızı düzeliyoruz. Bu sene rekor katılımla oynanan Küçük Kulüp Tenis Turnuvası’nda emeği geçen tüm ekibimize ve tüm katılımcılara teşekkür ediyorum.

Üyelerimizin ve siz sevgili tenisçilerin desteği ile göreve geldiğimiz günden bu güne, ortaya koyduğumuz sportif ve sosyal vizyonumuz ile güçlü bir sivil toplum kuruluşu olma hedefimizi yerine getirdik. Bayrağı daha da yükseklere taşımak istiyoruz.” dedi. (HABER MERKEZİ)
 

Editör: ERDAL GÜNDÜZ