Söke de alt yapı liglerine verdiği önem, düzenli ve disiplinli çalışmaları ile dikkat çeken Söke Gençlerbirliği Futbol Takımı 2022-2023 sezonunda kategoride müzesine şampiyonluk kupasını götürmenin gururunu yaşıyor. 

Bu sezon tüm kategorilerde mücadele eden Söke Gençlerbirliği ikinci amatör küme ve U-16 kategorilerinde gelen ikinciliklerin ardından U-18,U-17,U-15,U-14 kategorilerinin ardından U-13 ligini de şampiyon olarak tamamladı. 

SON ŞAMPİYONLARDA KUPALARINA KAVUŞTU 

Germencik'te bahar futbol turnuvası başladı Germencik'te bahar futbol turnuvası başladı

Son olarak şampiyon olan U-13 takımının kupa ve madalyaları Söke Gençlerbirliği’nin sahasında düzenlenen törende verildi. Belediye Başkanı Dr.Mustafa İberya Arıkan, Ticaret Odası Başkanı Metin Sakalar, Aydın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Belediye Spor Komisyonu Başkanı Fuat Evren Gül, Demirciler Odası Başkanı ve Söke Doğanspor Kulüp Yöneticisi Ahmet Tokmakoğlu, sponsor firma temsilcileri, veliler ve sporcuların katıldığı törende konuşan Kulüp Başkanı Sertan Apaydın başta teknik kadro ve sporcularına, ailelerine ve sponsor firmalarına teşekkür etti. (NECATİ MALDAR)  
 

Editör: ERDAL GÜNDÜZ