17:37 GÜNCEL

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Afet ve Acil Durum Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Serap Gökçe Eskin, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Acil Durumlar ve Afet Yönetimi Sempozyumu’na katıldı.

17:14 GÜNCEL

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Nazilli’nin yeni Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik’i ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

17:03 GÜNCEL

Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, Efeler halkı ile bir araya gelerek, kendisine iletilen talep ve önerileri dinledi.

16:23 GÜNCEL

Kuşadası Belediyesi, yaklaşan Anneler Günü öncesinde evde bakım hizmeti verdiği hemşehrilerini unutmadı. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’na bağlı Evde Bakım Birimi çalışanları, ev temizliği, banyo, berberlik ve kuaförlük hizmeti sunduğu anneleri ziyaret ederek Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel adına çeşitli hediyeler verdi.

16:18 GÜNCEL

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Söke Belediye Başkanı Dr. Mustafa İberya Arıkan’ı ziyaret etti. Başkan Arıkan, Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu; Başkan Yardımcıları Ahmet Evin, Hüseyin Batir, Adviye Çetin ve Sibel Kurt ile birlikte karşıladı.

15:44 GÜNCEL

Ünlü sunucu ve oyuncu Okan Bayülgen Nazilli’de karayolu üzerinde bulunan bir mekanda yemek yedi. Bayülgen işletme sahipleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

15:36 EĞİTİM

Nazilli’de Türk Eğitim Sen üyeleri İstanbul’da okul müdürünün öğrencisi tarafından öldürülmesini protesto etmek amacıyla iş bırakma eylemi yaptı.

15:29 GÜNCEL

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cemal İyem ve Prof. Dr. Erkan Salan, Genel Sekreter V. Prof. Dr. Bertan Akyol, Ziraat Fakültesinde incelemelerde bulundu.

15:26 EĞİTİM

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Eğitimi Ana Bilim Dalı öğretim elemanlarının ve öğrencilerinin hazırladığı “6. Çocuk Sanat Şenliği”, Atatürk Kongre Merkezi Aydın Bey Salonu ve 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nda gerçekleşti.

15:22 GÜNCEL

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Çine Meslek Yüksekokulunda “Kariyer Günleri” etkinliği düzenlendi.