Yeni Kıroba İnternet Haber Sitesi'nden Filiz Özdemir'in haberine göre, Cumhur İttifakı’nın Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı AK Partili Mustafa Savaş seçim çalışmaları kapsamında partisinin Nazilli İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. Nazilli’ye AK Parti MKYK üyesi Umut Tuncer ile birlikte gelen Savaş’ı Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Volkan Beyazıt, belediye başkan adayları Bekir Kuvvet Erim ve Taner Sayın ağırladı. Toplantıda çok sayıda partili tezahüratlarla Mustafa Savaş’a destek verdi.

ÇERÇİOĞLU’NU HEDEF ALDI

Mustafa Savaş yaptığı konuşmada Aydın’ın 15 yıllık CHP yönetimi döneminde her yıl geriye gittiğini savundu. Başta trafik olmak üzere pek çok sorun yaşandığına değinen Savaş “Aydın’da bu nüfusa rağmen böyle bir trafik normal mi? Su faturaları normal mi? Kuşadası’nda, Didim’de hala kanalizasyonu olmayan mahalleler var, bu normal mi? diye sordu. Konuşmasında Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu hedef alan Savaş “Aydın 15 yıldır ‘Ben yaptım oldu’ anlayışıyla yönetiliyor. Kendi partisinden seçilmiş belediye başkanlarına küsen bir büyükşehir belediye başkanı var. Muhtarlar ASKİ’ye gittiklerinde önce çekmecelerden seçim sonuçları çıkarılıyor. Kendilerine oy verilmemişse hizmet de vermiyorlar. Bizim dönemimizde herkes hizmetten payını alacak” dedi.

“AYDIN’I KİMSE TANIYAMACAK”

Efeler Belediyesi’ne uluslararası destek: Çocuklar geleceğin mesleklerini öğrenecek Efeler Belediyesi’ne uluslararası destek: Çocuklar geleceğin mesleklerini öğrenecek

Konuşmasında Aydın halkına vaatlerini de sıralayan “Kentsel dönüşüm yapmak zorundayız. Deprem riski var. Göreceksiniz ki seçimden sonraki üç yıl içinde Aydın’ın her yeri şantiye alanına dönecek. Beş yıl sonra Aydın’ı kimse tanıyamayacak. 31 Mart akşamı büyük bir zafer yaşamak için ev ev dolaşacağız. Şeffaf olacağız. Bize oy veren vermeyen herkese hizmet götüreceğiz. Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin iktidarla buluşturacağımıza inancım tamdır” ifadelerini kullandı.

Kaynak: FİLİZ ÖZDEMİR