Yeni Kıroba İnternet Haber Sitesi'nden Kıvanç Uğur'un haberine göre,  Yeni Kıroba Gazetesi Genel Koordinatörü Recep Başkar, Yeni Kıroba İnternet Haber Sitesi Yazı İşleri Müdürü Şükrü Kadri Söylevci ve beraberindeki heyetle birlikte Germencik Belediye Başkanı Burak Zencirci’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

31 Mart yerel seçimlerinde göreve gelen Zencirci’yi kutlayan Yeni Kıroba ailesi, kendisine görevinde başarılar diledi.

BASINA RAHAT ÇALIŞMA ORTAMI

Basının toplumun haber ve bilgi alma özgürlüğünün sağlanmasındaki önemine işaret eden Zencirci, ilçede görev yapan ve konuk olarak gelen basın mensuplarının oturup haberlerini yazabileceği ‘Basın Kafe’ tarzında bir proje tasarladığını ve bu projeyi görev döneminde mutlaka hayata geçireceğini dile getirdi.

“KAPIM HALKA AÇIK”

Nazillili hurdacıdan örnek davranış Nazillili hurdacıdan örnek davranış

Halkla iç içe bir belediye başkanlığı yapmanın gayreti içinde olduğunu vurgulayan Zencirci, kapısının vatandaşa her zaman açık olduğunu, tüm çarşıda pazarda halkın nabzını tutmaya çalıştığını ifade etti.

Başkan Zencirci, ziyaretlerinden dolayı Yeni Kıroba ailesine teşekkürlerini sundu. Toplu fotoğraf çekimiyle sona eren ziyarete Germencik Belediye Meclis Üyeleri Özgür Türk, Gürkan Bacaksız ve Onur Kocabaş da katıldı. 

Kaynak: HABER MERKEZİ