Yeni Kıroba İnternet Haber Sitesi'nden Kıvanç Uğur'un haberine göre,  Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Mayıs ayı ikinci toplantısı Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun başkanlığında gerçekleştirildi.

Komisyonlardan gelen gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlandığı toplantıda, 39 gündem maddesi ele alındı.

SERMAYE ARTIŞINA ONAY

Büyükşehir Belediyesi iştiraki Ege Et Mamulleri Yem ve Yağ Sanayi Anonim Şirketi’nin 100 milyon lira olan mevcut sermayesinin, 100 milyon lira artışla 200 milyon liraya çıkarılmasını öngören komisyon raporu, oybirliğiyle Meclis’ten geçti.

KARACASU’DAKİ HAVUZU İLÇE BELEDİYESİ İŞLETECEK

Aydın’da ‘SGK borcu’ polemiği Aydın’da ‘SGK borcu’ polemiği

Karacasu’da bulunan yüzme havuzunun işletmesinin Karacasu Belediyesi’ne tahsisine ilişkin gündem maddesi de toplantıda kabul edilen düzenlemeler arasında yer aldı.

KIBRIS GAZİLERİNE DESTEK

20 Temmuz 1974’te gerçekleşen ve bu yıl 50’nci yıldönümü kutlanacak olan Kıbrıs Barış Harekâtı kutlama etkinliklerine katılmak üzere Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne gidecek Aydınlı gazilerin giderlerinin Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’nca karşılanmasını öngören düzenleme de oybirliğiyle kabul edildi

Meclis’te alınan karara göre, Koçarlı’daki Amyzon Antik Kenti’ndeki kazı çalışmalarına Büyükşehir Belediyesi bütçesinden 50 bin lira destek sağlanacak.

Editör: Haber Merkezi