Törene; İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hatice Hale Bozkurt, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Ayden Çoban, Aydın Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Ferdi Uzun, akademik ve idari personel ile öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından İletişim Fakültesi tanıtım filmi izletildi. Törende açılış konuşmasını yapan İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hatice Hale Bozkurt,  mezun olan genç iletişimcilerin geleceğin kültür mimarları ve mühendisleri olacağını söyledi. Prof. Dr. Bozkurt, “Yolculuğunuzun en önemli kısmı şimdi başlıyor. Bundan sonra iş hayatınızda ve sosyal yaşantınızda Aydın Adnan Menderes Üniversitesi İletişim Fakültesinin temsilcisi olacaksınız. Bir kısmınız kamuda ya da özel sektörde mesleki gelişime kendini verecek bir kısmınız ise bizler gibi iletişimin bilimsel akışını ve ilerleyişini yönlendirmeyi amaçlayarak mesleğinizi geliştirmek için çalışacaksınız. Ancak nereye giderseniz gidin, iletişim etiği ve özellikle insani ilkelerine bağlı çalışın.” dedi.

Aydın’da ‘SGK borcu’ polemiği Aydın’da ‘SGK borcu’ polemiği

2023-2024 Akademik yılı fakülte birincisi Özlem Biberoğlu konuşmasında, emeklerinden dolayı tüm öğretim üyelerine ve ailelerine kendisi ve arkadaşları adına teşekkür etti. Yaş kütüğüne isim plaketinin çakılmasının ardından Fakülte Dekanı Prof. Dr. Hatice Hale Bozkurt tarafından fakülte birincisi Özlem Biberoğlu’na başarı plaketi takdim edildi.

Tören, dereceye giren öğrencilere plaket ve hediyelerinin verilmesinin ardından mezun olan tüm öğrencilere başarı belgeleri verilmesi ve öğrencilerin kep atmasıyla son buldu.

Kaynak: HABER MERKEZİ