Yeni Kıroba İnternet Haber Sitesi'nden Kıvanç Uğur'un haberine göre,  Türk siyasetinin renkli simalarından, önceki dönem CHP Tunceli Milletvekil Kamer Genç’in vefatının üzerinden 8 yıl geçti.

Aydın’daki CHP’li siyasetçiler, vefatının 8’inci yılında yayımladıkları mesajlarla Genç’i andı.

Büyükşehir’in tercih tırına yoğun ilgi Büyükşehir’in tercih tırına yoğun ilgi

CHP İl Başkanı Hikmet Saatçı, “İnandığı doğrulardan hiçbir zaman geri adım atmamış, Türk siyasetine dürüstlüğü ve cesareti ile iz bırakmış Tunceli Milletvekilimiz Kamer Genç’i, vefatının 8. yıl dönümünde sevgi, saygı ve rahmetle anıyorum” dedi.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Kıymetli siyasetçimiz Kamer Genç’i vefatının 8. yıl dönümünde saygı ve rahmetle anıyorum” ifadelerini kullandı.

“DEMOKRASİ MÜCADELESİNE ADANAN BİR ÖMÜR…”

CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, “Ömrünü demokrasi mücadelesine adamış, haksızlığın her zaman karşısında duran, Cumhuriyet sevdalısı, öngörüsüyle hafızalara kazınan Türk siyasetinin unutulmayan ismi Kamer Genç’i aramızdan ayrılışının 8. yılında sevgi, saygı ve özlemle anıyorum” görüşlerine yer verdi.

“UNUTULMAZ BİR İZ BIRAKTI”

CHP Aydın Milletvekili Evrim Karakoz ise “Doğruları sözünü sakınmadan yiğitçe söylemesi ve renkli kişiliğiyle siyasi tarihimizde unutulmaz bir iz bırakan efsane Tunceli Milletvekilimiz Kamer Genç'i aramı

Kaynak: KIVANÇ UĞUR