Belediye Başkanı Özgür Arıcı’nın sosyal medya hesaplarından paylaştığı fotoğraflar sonrası vatandaşlar yaptıkları yorumlar ile tepkilerini dile getiriyorlar. 

Koçarlı'da büyük bir hijyen skandalının patlak vermesinin ardından önceki dönem AKP'li Koçarlı Belediyesi'ne ait ekmek fırınının, sağlıksız ve adeta harabeyi andıran koşullarda ürettiği ekmekleri halka yedirdiği ortaya çıkmıştı.

Önceki dönem Koçarlı Belediyesine ait olan ve CHP’li yeni Belediye Başkanı Özgür Arıcı tarafından sağlıksız koşullarda üretim yaparak vatandaşlara ekmek yedirildiği için kapatılan fırında halkın sağlığı ile oynandığını gözler önüne serilmesi ile gerek Koçarlı ilçesinde yaşayan vatandaşlar, gerekse ilçe dışında yaşayanlar tepkilerini dile getirerek, halkın sağlığıyla oynayanların neden denetlenmediğini ve bu şekilde nasıl halka ekmek sattıklarını sorguladılar.

TEPKİLERİNİ YORUMLAR İLE İFADE ETTİLER

Vatandaşlar Belediye Başkanı Özgür Arıcı’nın sosyal medya paylaşımlarının ardından tepkilerini yorumlar ile ifade ettiler.

Tepkisini dile getiren Gülcan Demircan isimli vatandaş, "Özgür Başkanım teşekkürler. Halkın merakla beklediği acı tabloyu asmışsınız. Bunun üzerine neleri yalanlayacaklar bekliyoruz. Utanacak yüzleri varsa, insan içine nasıl çıkabiliyorlar” dedi.

İbrahim Uysal isimli vatandaş ise “Yazıklar olsun bu şekilde nasıl millete ekmek sattınız, nasıl? Hiç mi denetim olmadı.” Derken, Melike Aydın ise  Çok ekmek yedik midem bulandı yazıklar olsun” yorumu ile tepkisi ifade etti.

Efeler Nazilli’de tur arayacak Efeler Nazilli’de tur arayacak

Hukuki yaptırım olması gerektiğini, halkın sağlı için çok tehlikeli bir ortam olduğunu söyleyen Sibel Köse isimli vatandaşın yanı sıra “Yazıklar olsun” ve “Denetim neden olmamış” şeklinde onlarca yorum dikkat çekti.

Kaynak: HABER BÜLTENİ