Belediye Başkanı Dr. Mustafa İberya Arıkan adına Belediye Meclis Üyeleri Yasemin Gürsoy, Hatice Kurban, Saime  Cantürk, Egemen Dalgıç, Faik Polat ve Kültür Müdürü Hüseyin Batir filmin  çekimlerinin  yapıldığı tarihi Efes Sinemasında film  ekibini ziyaret ederek yönetmen Pelin Esmer’e çiçek ve plaket takdim ederek bol gişeli film olmasını dilediler.  

Efeler Belediyesi’ne uluslararası destek: Çocuklar geleceğin mesleklerini öğrenecek Efeler Belediyesi’ne uluslararası destek: Çocuklar geleceğin mesleklerini öğrenecek

FİLMİN SÖKE ÇEKİMLERİ  ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA SONA ERİYOR 

Çekimleri  mayıs  ayı başında  Söke de  başlayan ‘Oda Bir Şey mi’ adlı filmde Kasabaya film  çekimi için gelen bir yönetmenin yaşadığı hikâyeler ele  alınırken Söke’nin yanı sıra antik Milet kenti ve İstanbul’da devam edecek sahnelerle  filmin tamamlanması bekleniyor ve  önümüzdeki son baharda da vizyona  gireceği  öğrenildi. 

Yönetmenliğini Pelin Esmer’in yaptığı filmde Timuçin Esen (Levent)Nur Sürer (Gülistan)Zeliha Berksoy (Nigar)Nergis Öztürk (Aynur) Nilay Erdönmez (Ece)Mehmet Kurtuluş (Topal) ve Laçin Ceylan (İrem) oynamakta. (NECATİ MALDAR)
 

Editör: ERDAL GÜNDÜZ