Parasını, ellerini yıkamak için çarşıdaki çeşmenin yanında park halindeki çöp arabasının içinde bırakan ve gurbetçi olduğu öğrenilen vatandaş iki kızı ile birlikte çaresizce bölgede unuttuğu torbayı ararken Gökmen’in dikkatini çektiler. Cebindeki dekontları gösteren gurbetçi para dolu torbasına kavuşurken temizlik işçisi Şirin Gökmen’e teşekkür etti. 

Daha Öncede Para ve Evrak olan Çanta Bulup Sahibine Vermişti 

Büyükşehir’in tercih tırına yoğun ilgi Büyükşehir’in tercih tırına yoğun ilgi

Çarşıda süpürge yaparken para dolu torbayı bularak sahibine  ulaştıran Şirin Gökmen  daha  öncede  yine  para  ve  kredi kart olan çanta,2 kez  bulduğu telefonu sahiplerine  ulaştırması ile bilinen  yaptığı  davranış ile insanlık dersi veren  çarşı temizlik işçisi  Şirin Gökmen’e  vatandaşlardan tebrik  yağmakta. 

Belediye Başkanı Arıkan Ödüllendirdi 

Asgari ücretle çalışan 3 çocuk  babası Temizlik İşçisi Şirin Gökmen’i tebrik eden Söke Belediye Başkanı Dr.Mustafa İberya  Arıkan “Şirin arkadaşımız işini severek başarı ile  yapan bir kardeşimiz. Daha  öncede  bu tür örnek davranışlarda  bulunmuştu. Dürüst ahlaklı davranışı ile kendisini bir kez  daha tebrik ediyorum” dedi.

Gökmen “Yine Bulsam Yine  Sahibini Arar  Bulurdum” 

Bu güne kadar yolda bulduğu para ve telefonlarını sahiplerine  ulaştıran Şirin Gökmen “Bana teşekkür edenler olduğu gibi eleştirenlerde oldu. Haram lokma  asla  boğazımızdan geçmez. Yine  bulsam  yine  sahibini bulur veririm” dedi. (NECATİ MALDAR) 

Editör: ERDAL GÜNDÜZ