Yeni Kıroba Gazetesi Muhabiri Kıvanç Uğur'un haberine göre, 31 Mart yerel seçimlerinde belediye meclis üyeliğine aday olmak için İYİ Parti Efeler İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden İlhan Adıyaman, görevi yeni İlçe Başkanı Özgür Metin’e devretti.

Adıyaman, konuya ilişkin açıklamasında, “2017 yılında İYİ Parti Efeler İlçe Kurucu üyesi olarak çıktığım bu yolda, 2020 yılından itibaren büyük bir heyecan ve gururla yürüttüğüm İYİ Parti Efeler İlçe Başkanlığı görevimi, yapılan seçimde Efeler İlçe Yönetim Kurulu’nun oy birliği ile seçtiği başkanım Sayın Avukat Özgür Metin'e devretmiş bulunuyorum. Öncelikle başkanımın ve teşkilatımın talep beklemeksizin her zaman yanlarında olduğumu belirtmek isterim” ifadelerini kullandı.

KATKI SUNMAYI SÜRDÜRECEĞİM”

CHP’li Karakoz, “Bu bütçe ile vatandaş daha da fakirleşecek” CHP’li Karakoz, “Bu bütçe ile vatandaş daha da fakirleşecek”

Adıyaman, “Bugüne kadar beraber yol yürüdüğümüz değerli yönetim kurulu arkadaşlarıma, başkanlarıma, üyelerimize tüm çalışmaları emekleri için gönülden teşekkür ediyorum. Önümüzdeki yerel seçimlerde ilçemizin ve şehrimizin tüm sorunlarına hem siyasi hem mesleki katkılar sunmaya devam edeceğim. Bu görevde bana yar ve yardımcı olduğunu, yanımda olduğunu hissettirdiği için Yüce Allah'ıma şükürler olsun” değerlendirmesinde bulundu. KIVANÇ UĞUR

Editör: ERDAL GÜNDÜZ