AK Parti Didim İlçe Başkanlığı, Aydın Büyükşehir Belediye Meclis toplantısında yaşanan gerginlikle ilgili açıklama yaptı.

Açıklamada, AK Parti Sözcüsü Mustafa Arı’nın üzerine yürüyen Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay’a “AK Parti Didim İlçe Başkanlığı olarak bu çirkin, hadsiz ve terbiyesizce tavrı kınıyoruz” ifadesiyle tepki gösterildi. 

Açıklamada, “Sayın Meclis Üyemizin konuşması sonrasında maalesef Didim’in belediye başkanı olmasından ötürü utanç duyduğumuz Sayın Atabay hadsizce, saygısızca meclis üyemizin üstüne yürümüş, kendisine hakaretler savuşturmaya başlamıştır. Her şeyden önce AK Parti Didim İlçe Başkanlığı olarak bu çirkin, hadsiz ve terbiyesizce tavrı dolayısıyla Sayın Deniz Atabay’ı esefle kınıyoruz! Adını medyada mafyatik meselelerle çokça duyduğumuz böylesine bir şahsiyetin Didim’i asla temsil etmediğini ve edemeyeceğini buradan tekrar söylüyoruz!” denildi. 

İYİ Parti Aydın’da ‘49’uncu madde’ rahatsızlığı İYİ Parti Aydın’da ‘49’uncu madde’ rahatsızlığı

“DİDİM HALKI USANDI” 

Atabay’ın Didim’e gözle görülür bir hizmeti olmadığı iddia edilen açıklamada, “Göreve geldiği günden bugüne verdiği vaatlerin bir elin parmaklarını geçmeyecek kadarını ancak gerçekleştirebilen bu şahsın göstermiş olduğu bu hadsiz tutumun; önümüzdeki Yerel Seçimlerde kendi Genel Başkanı’nın gözüne girmek gayreti olduğunun da farkındayız! Ancak Sayın Belediye Başkanı da şunu unutmasın; nasıl ki Genel Başkanı bütün seçim süreci boyunca aziz milletimizin fertlerini tehditle, hakaretle, ayrıştırarak başarı elde edemediyse; kendisi de bu mafyatik tavırlarıyla asla bir başarı elde edemeyecektir! Didim halkı sizin terbiyesizliğinden, hadsizliğinizden bıktı usandı Sayın Atabay! Allah’ın izniyle 2024’de de bunu sizlere resmî olarak gösterecek!” görüşlerine yer verildi. (KIVANÇ UĞUR)
 

Editör: Selim Başkar