Efeler Nazilli’de tur arayacak Efeler Nazilli’de tur arayacak

Yeni Kıroba İnternet Haber Sitesi'nden Kıvanç Uğur'un haberine göre,  AK Parti Efeler İlçe Başkanı Oğuz Kendirlioğlu, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde partisinin belediye başkan aday adaylarının tam kadro sahada olduğunu ifade etti.

Çalışmalara ilişkin bir açıklama yapan Kendirlioğlu, “Bizler AK Parti'nin neferleri olarak 31 Mart 2024 seçimlerini çok önemsiyoruz. Hem teşkilat içi,hem saha çalışmaları, hem sandık çalışmaları üç başlık altında çalışmalarımıza başladık, devam ediyoruz. Aday adaylarımızla birlikte semt pazarlarını geziyoruz, esnaf ziyaretleri, hemşeri dernekleri, sivil toplum örgütleri ev ziyaretleri, hasta ziyaretleri, köy ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Şehrimizin her köşesine partimizin temsil heyetini en yüksek seviyede ulaştırmaya, gönül almaya devam ediyoruz, Aydın’ı şahlanış dönemine hazırlıyoruz” ifadelerini kullandı.

“AYDIN YÜZYILI BAŞLAYACAK”

“İnşallah Mayıs 2023'te olduğu gibi Türkiye'de AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak en güzel sonuçları alacağız” görüşünü aktaran Kendirlioğlu, şu değerlendirmeyi yaptı: “Bu seçimden de en başarılı şekilde çıkacağız. Başta Aydın Büyükşehir Belediyesi olmak üzere tüm ilçelerimizde Cumhur ittifakı olarak zafere ulaşacağız. 31 Mart Aydın yüzyılının başlayacağı bir dönem olacaktır. 31 Mart şahlanış dönemi olacaktır. 31 Mart 2024, geçtiğimiz 15 seçimden zaferle çıkan AK Parti'nin yeni bir zaferinin adı olacaktır. Bizde aslolan listeler açıklandıktan sonra aynı şevk ve heyecanla Aydın’ın dört bir yanında çalışarak bu listelerin arkasında durmaktır. Vatandaşlarımıza da belediye başkan aday adayı arkadaşlarımıza göstermiş oldukları ilgiden, teveccühlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz.”

Kaynak: KIVANÇ UĞUR