Yeni Kıroba İnternet Haber Sitesi'nden Filiz Özdemir'in haberine göre,  Nazillili iş adamı Enes Öğünçlü’nün oğlu, belediye eski başkanlarından Esat Ergüler’in damadı Osman Öğünçlü Çine’de geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre Yatağan'dan Çine yönüne doğru motorsikletle seyir halinde olan Osman Öğünçlü idaresindeki 09 V 1034 plakalı motorsiklet aynı yönde ilerleyen O.H. yönetimindeki 09 AID 791 plakalı motorsiklete arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle devrilen motorsikletten yere düşen iş adamı Osman Öğünçlü metrelerce sürüklendi. Kaza ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede Osman Öğünçlü'nün hayatını kaybettiği belirlendi. Kazaya karışan diğer motorsiklet sürücüsü ise ağır yaralandı.

AYAKTA DURMAKTA ZORLANDILAR

Kazanın ardından hastane morguna kaldırılan Osman Öğünçü’nün naaşı Nazilli’ye getirildi. Osman Öğünçlü için Merkez Koca Cami’de öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Osman Öğünçlü’nün kayınpederi Eski Belediye Başkanı Esat Ergüler ve iş insanı Enes Öğünçlü ile aileleri cami avlusunda taziyeleri kabul etti. Zaman zaman gözyaşlarına hakim olamayan Ergüler ve Öğünçlü, güçlükle ayakta durdu.

CHP’li Bülbül’den  şike iddiasına tepki CHP’li Bülbül’den şike iddiasına tepki

VATANDAŞLAR CAMİ AVLUSUNA SIĞMADI

Cenaze namazına Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Ak Parti Aydın eski milletvekilleri Metin Yavuz, Mehmet Erdem, Aydın Sanayi Odası Başkanı Gökhan Maraş, Kuyucak eski belediye başkanı Metin Ertürk, siyasi partilerin, meslek odalarının ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar katıldı. Cenaze namazına katılanlar cami avlusuna sığmazken, cenaze namazının ardından helallik alındı. Osman Öğünçlü’nün naaşı dualar eşliğinde Eğriboyun Mezarlığı’nda gözyaşları içinde toprağa verildi.

SON PAYLAŞIMI YÜREK YAKTI

Öte yandan motorsiklet tutkunu olduğu bilinen genç iş adamı Osman Öğünçlü’nün sosyal medya hesabındaki "Günlük en çok aldığım nasihat yazısı” notuyla yaptığı son paylaşımı yürekleri dağladı. Sahibi olduğu akaryakıt istasyonundan yakıt aldığı sırada istasyon çalışanın Osman Öğünçlü’ye ile yakıt alırken akaryakıt istasyonu çalışanıyla yaşadığı diyalogda çalışanın "Osman, o kadar araba var bırak şu motor işlerini binme şuna" dediği görülüyor. Öğünçlü ise istasyon çalışanına “Kötüyü çağırma” diyerek yanıt veriyor.

Kaynak: FİLİZ ÖZDEMİR