Yeni Kıroba İnternet Haber Sitesi'nden Kıvanç Uğur'un haberine göre,  Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Aydın milletvekillerini ve teşkilat mensuplarını genel merkezde gerçekleştirdi. Erdoğan başkanlığında gerçekleşen toplantıda, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde gösterilecek adaylara ilişkin temayül ve değerlendirmede bulunuldu.

Didim’de sinek ve larvalara karşı ilaçlama çalışmaları sürüyor Didim’de sinek ve larvalara karşı ilaçlama çalışmaları sürüyor

“HAYIRLARA VESİLE OLSUN”

AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, toplantıya ilişkin sosyal medya paylaşımında, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında; 31 Mart 2024 mahalli idareler seçimlerine yönelik temayül ve istişare toplantımızı gerçekleştirdik. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Cumhur İttifakı’nın Aydın Büyükşehir Belediye Başkan adayı olmasına kesin gözüyle bakılan Savaş, paylaşımının altına “Yeniden Aydın” etiketini ekledi.

Kaynak: KIVANÇ UĞUR