Didim’de sinek ve larvalara karşı ilaçlama çalışmaları sürüyor Didim’de sinek ve larvalara karşı ilaçlama çalışmaları sürüyor

Yeni Kıroba Gazetesi'nden Filiz Özdemir'in haberine göreNazilli’nin Şirinevler Mahallesi Muhtarı Yusuf Uysal mahallesinin son beş yıldır hiç hizmet alamamasından yakındı. Mahallesindeki ana caddelerden Hürriyet Caddesi’nde halen doğalgaz bulunmadığını belirten Uysal “Hürriyet Caddesi üzerindeki evlerde oturan mahalle sakinleri bu konuda çok öfkeli. Ayrıca 295 Sokak, 246 ve 248 Sokaklarda halen 50 yıllık taşlar duruyor. Kazıla kazıla köstebek yuvasına döndüler. Yetkililere defalarca iletsek de hiçbir sonuç alamadık. Seçime kadar mutlaka yapılacağına dair söz verildi ama halen bir hareket yok. Son beş yıl içinde sadece yeni borsa binasının arkasındaki yol yapıldı ki oda borsanın hatırına yapıldı” diyerek isyanını dile getirdi.

“SEÇİM ÇALIŞMALARINA KATILMAYACAĞIM”

Muhtar Uysal bugüne kadar verilen sözlerin tutulmaması nedeniyle vatandaşa karşı mahcup duruma düştüğünü ve bir daha aday olmayacağını söyledi. Uysal “Seçimden önce vatandaşa bazı sözler verdik ama hiçbirini yaptıramadık. Ben hiçbir hizmet getirememişken vatandaşın karşısına nasıl çıkıp oy isteyeceğim? Eğer seçime kadar verilen sözler yerine getirilmezse seçim çalışmalarında benden yardım beklemesinler. Hal böyleyken başkan adayıyla beraber kahvelere gidip vatandaştan oy isteyemem” diyerek belediye yetkililerine son bir çağrıda bulundu. 

Kaynak: FİLİZ ÖZDEMİR